Uitslag Pubquiz Koningsdag 2019

Afgelopen zaterdag gingen 18 teams met elkaar de strijd aan tijdens een spannende pubquiz. In de eerste ronde moesten de teams raden welke Disney-film werd uitgebeeld aan de hand van emoticons. In de andere vijf rondes kwamen wisselende vragen aan bod met vragen en oude foto’s van Garyp, het koningshuis en muziek.

Uiteindelijk eindigden Feanhúzen en Inialoane (team 1) op een gelijke stand. De eerste plaats werd beslist met een schattingsvraag: “Wat is de totale leeftijd van alle aanwezige bestuursleden van de Oranjevereniging?” Het juiste antwoord was 291. Feanhúzen zat er maar 3 jaar naast en won daarmee de eerste plek.
Automatisch werd daarmee Inialoane tweede. En de Greate Buorren East ging er vandoor met de derde prijs. Benieuwd waar de andere teams zijn geëindigd? Check de uitslagen hieronder (of in de bijlage).

De rest van de avond bleef het lang druk en gezellig. Folkert Hans Tolsma maakte er met zijn saxofoon en trompet (en natuurlijk de Garipers) een tot in de late uurtjes er mooi feest van!

Kortom, Koningsdag 2019 was zeer geslaagd.

Download uitslag