29 augustus: Ode aan het dorpsfeest

De tijd vliegt en inmiddels is het alweer augustus 2020. De maand waarin we weer het tweejaarlijkse dorpsfeest zouden vieren. De regering besloot in mei dat evenementen werden afgelast.

29 augustus: Ode aan het dorpsfeest
Gelukkig versoepelen de maatregelen weer enigszins. En dat maakt het voor ons mogelijk om het dorpsfeest niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Uiteraard passend binnen de huidige maatregelen en adviezen.

Houdt daarom allemaal zaterdagmiddag 29 augustus tussen 15.00 en 17.30 uur vrij in je agenda. Want wij komen bij jullie langs! Een dorpsfeest is namelijk niets zonder een optocht en muziek. Natuurlijk doen we dat in stijl en binnen het thema. Ieder bestuurslid beeld een tijdvak uit met een uniek vervoersmiddel en bijpassende outfit. Onze alternatieve tijdmachine wordt afgesloten met een muziekwagen m.m.v. DJ Janco.

Wie de meeste tijdsvakken goed weet te raden kan in de prijzen vallen. We verloten onder de goede inzendingen 3 leuke prijzenpakketten van de OVG. Het deelnameformulier valt binnenkort bij jullie op de mat. Downloaden via onze website kan ook. Deelname kan voor de meeste mensen gewoon vanuit eigen voortuin en is per huishouden. Bewoners van straten waar we niet langs komen, zijn uiteraard vrij om langs de route te komen zitten. Houdt dan wel 1,5 meter afstand tot dorpsgenoten.
De formulieren kunnen ingeleverd worden tot dinsdag 1 september 18.00 uur. Dit kan in de brievenbus op de Greate Buorren 26 of in onze melkbus bij Pals en Jelly Wagenaar in de winkel. Insturen per mail mag uiteraard ook. Dit kan via info@oranjegaryp.nl

Voor de route kun je onze website in de gaten houden. Deze is nog niet helemaal af en zal dus later bekend gemaakt worden.